Мій кабінет
Каталог роботодавців
  • Інше
  • 51 вакансий
  • Аптеки
  • 232 вакансий
  • Виробництво
  • 16 вакансий
  • Маркетинг
  • 31 вакансий
  • Медицина
  • 367 вакансий
  • Продажі
  • 276 вакансий
Рекомендуємо книгу
7 граней/таланту

Книга «7 граней/таланту» Білла Бонстеттера та Ешлі Бауерс практично недоступна широкому читачеві, оскільки видана обмеженим тиражем під егідою TTI Success Insights Ukraine. Її неможливо знайти на ринку «Петрівка», її неможливо придбати у книгарнях, хоч тема дуже важлива – як розкрити свій талант? І як розкрити таланти своїх підлеглих?

22 високооплачувані країни світу для імміграції лікарів

Перед лікарями стоїть дуже важливе завдання – рятувати життя. Часто лікарі ризикують власним життям заради своїх пацієнтів. Стати лікарем у сучасному світі означає взяти на себе величезну відповідальність.

Лікарі проходять багато років дорогого навчання та практики, щоб стати досвідченими у своїй професії. Це справедливо для них, заробити пристойну суму за всі ці роки боротьби. У деяких країнах лікарям платять виключно добре.

Є чимало країн, де лікарі заробляють солідні суми. США є одними з найкращих країн, де ці лікарі процвітають у фінансовому плані.
Тип лікарів:
Лікар загальної практики:

Лікар загальної практики, також званий лікарем загальної практики або лікарем широкого профілю, — це той, хто не спеціалізується в одній конкретній галузі медицини. Вони надають регулярну медичну допомогу. Вони часто мають постійних і тривалих пацієнтів. Вони обслуговують пацієнтів як чоловіків, так і жінок, у всіх вікових групах. Коли у пацієнта розвивається серйозний стан, лікар загальної практики може направити пацієнта до спеціаліста.
Фахівці:

Медичні спеціалісти - це лікарі, які пройшли підвищення кваліфікації та клінічну підготовку в певній галузі медицини. Прикладами спеціалістів є кардіологи, дерматологи, гінекологи тощо.

Список найбільш високооплачуваних лікарів країн:

1. Нідерланди:

Нідерланди – це життя в раю для лікаря. Це як робоче місце мрії. Пропонують платити високі зарплати. У них чудові умови праці, скорочений робочий день і, до всього, у них багато відпусток.

Нідерланди мають вражаючу систему охорони здоров’я. Кожна родина в Нідерландах має свого особистого лікаря. Не дивно, адже лікарям там справді подобається працювати. Фахівці в Нідерландах заробляють приблизно 253 000 доларів на рік, тоді як лікарі загальної практики заробляють приблизно 117 000 доларів на рік.
2. Австралія:

«Острівний континент» є другою за величиною країною, яка дуже добре платить своїм лікарям. Лікарі з Великобританії переїжджають до Австралії через кращі умови. Крім того, є багато причин працювати в Австралії.

Пропонуються кращі умови праці та вдосконалена система підтримки. Навчанню та вихованню надається найважливіше значення. Лікарі навчаються за викликом і працюють пліч-о-пліч.

Кожен тут зосереджений на вивченні нових технік і обміні інформацією з іншими. Таким чином, кількість персоналу в Австралії є вищою, ніж в інших країнах. Фахівці заробляють приблизно 247 000 доларів, а лікарі загальної практики – приблизно 91 000 доларів.
3. Сполучені Штати:

Багато хто вважає, що США найбільше платять своїм лікарям. Проте на третьому місці – США. Спеціаліст у США заробляє близько 230 000 доларів на рік, тоді як лікар загальної практики повертається додому приблизно з 161 000 доларів.

У найближчі 15 років прогнозують значний брак лікарів. Це пов’язано з вищою вартістю практики та нижчою ставкою страхового відшкодування.
4. Бельгія:

Ця країна з красивими містами та середньовічними містечками не виглядає такою чудовою для лікарів. Тут лікарі працюють найдовше, ніж у будь-якій країні Європи. Зафіксовано в середньому 51 годину на тиждень.

Податки тут захмарні, що ускладнює процвітання. Фахівці тут заробляють приблизно 188 000 доларів на рік, тоді як лікарі загальної практики приносять додому невражаючі 61 000 доларів.
5. Канада:

Канада стикається з багатьма труднощами через те, що її лікарі знаходять шлях до США за кращими умовами. У США вищі зарплати, ніж у Канаді. У Канаді через це бракує лікарів.

Тому лікарі в Канаді стикаються з величезною кількістю пацієнтів, а пацієнтам, у свою чергу, доводиться чекати довгі години. Це погіршує стосунки між лікарем і пацієнтом і, в свою чергу, призводить до низької якості роботи. Фахівці заробляють приблизно 161 000 доларів на рік, тоді як лікарі загальної практики заробляють приблизно 107 000 доларів на рік.
6. Великобританія:

Незважаючи на те, що британські лікарі стікаються до Австралії, щоб працювати, вони отримують зарплату, за яку варто залишатися. На жаль, лікарі у Великій Британії часто перевантажені роботою та мають брак персоналу в лікарнях. Фахівці тут отримують 150 000 доларів на рік, а лікарі загальної практики – приблизно 118 000 доларів.

Після Brexit медична професія, як і інші сектори в країні, стикається з невизначеністю, яку необхідно розібрати. Однак Велика Британія входить до числа країн, які пропонують велику фінансову допомогу своїм студентам-медикам. Це, безперечно, хороша новина для студентів, які хочуть вивчати медицину.
7. Франція:

Франція, безумовно, може бути ідеальним місцем для життя. Завдяки її прекрасним містам і приємному діалекту це може бути ідеальним притулком для лікарів. Окрім любові до мистецтва, круасанів, вина та Парижа, Франція дуже добре платить своїм лікарям.

У Франції майже на кожному розі вулиці є аптека. Фахівці тут заробляють приблизно 149 000 доларів США, а лікарі загальної практики – 92 000 доларів США на рік. Франція – це місце, де можна насолоджуватися найпрекраснішими речами життя, і безперечно вітаю лікарів, які там живуть.
8. Ірландія:

Північноатлантичний острів займає восьме місце в списку найбільш високооплачуваних лікарів. В Ірландії спеціалісти заробляють у середньому 143 000 доларів США, тоді як лікарі загальної практики заробляють приблизно 90 000 доларів США на рік. Тут оплата праці не набагато вища, ніж в інших країнах, тут фахівці виконують приватну і громадську роботу.

Залежно від типу та рівня спеціаліста лікарі можуть стягувати 200–300 доларів або більше за 15–20-хвилинну консультацію. Таким чином, загальна сума грошей, яку вони заробляють, перевищує середню суму в 143 000 доларів. Отже, якщо хтось англомовний лікар і не заперечує про погоду, він міг би переїхати до Ірландії.
9. Швейцарія:

Гірська центральноєвропейська країна з численними озерами, селами також є домом для високих альпійських вершин. Нейтральна країна робить Швейцарію одним із найкращих місць для життя. Швейцарія забезпечує високу якість життя.

Гарне здоров’я та освіта складають високі стандарти життя в Швейцарії. Лікарі йдуть додому з хорошою оплатою. Фахівці заробляють вражаючі 130 000 доларів, тоді як лікарі загальної практики заробляють приблизно 116 000 доларів на рік.
10. Данія:

Данія, офіційно відома як Королівство Данія, є скандинавською країною в Європі, а також суверенною державою. Це єдина скандинавська країна, яка потрапила до першої десятки. Данці насправді платять лікарям загального профілю більше, ніж спеціалістам.

Фахівці заробляють в середньому 91 000 доларів на рік, тоді як лікарі загальної практики заробляють приблизно 109 000 доларів на рік. Хоча різниці між оплатою праці спеціалістів і лікарів загальної практики немає, це досить дивно.
11. Нова Зеландія:

Нова Зеландія - держава в південно-західній частині Тихого океану. Він складається з двох островів, на яких є вулкани та заледеніння. Фахівці в Новій Зеландії отримують в середньому 86 000 доларів на рік. Лікарі загальної практики заробляють близько 78 000 доларів на рік.
12. Німеччина:

Німеччина – західноєвропейська країна. Тут є ліси, річки, гірські хребти та пляжі Північного моря. Це також заклинання 2 тисячоліть історії. У Німеччині лікарям-спеціалістам платять 77 000 доларів, тоді як лікарі загальної практики повертаються додому приблизно з 69 000 доларів. Стартова зарплата зараз становить близько 49 000 доларів на рік.

Помічники лікарів у Німеччині є початківцями роботи, з найвищою зарплатою, яка становить 68 000 доларів США на рік. Ця сума може бути збільшена за рахунок професійного розвитку. Як асистент лікаря вивчає діагностику та методи своєї спеціальності. Хворих лікує самостійно, а також під наглядом старшого.
13. Норвегія:

Це скандинавська країна, яка охоплює льодовики, гори та прибережні фіорди. Норвегія є соціалістичною країною, де необхідно сплачувати низку податків. Тут лікар може розраховувати на пристойну суму, хоча нічого особливого. Фахівці заробляють близько 77 000 доларів, тоді як лікарі загальної практики заробляють приблизно 66 000 доларів.
14. Швеція:

Швеція — скандинавська країна з тисячами прибережних островів і внутрішніх озер. Фахівці в цій країні заробляють близько $76 тис. Лікарі загальної практики приносять додому приблизно 66 000 доларів.
15. Фінляндія:

У Фінляндії спеціалісти заробляють 74 000 доларів на рік, а лікарі загальної практики повертаються додому з 68 000 доларів. Отже, у Фінляндії лікар загальної практики заробляє менше половини того, що заробляють лікарі в США.
16. Арканзас:

Хоча Арканзас є місцем, де зарплата лікаря залежить від статі, наприклад жінки-медики отримують менше, ніж чоловіки, середня зарплата лікарів досить висока, і вони вважають себе багатими за те, що вони лікарі за професією в Арканзасі.

У цьому місці лікарі-жінки витрачають більше часу на кожного пацієнта, ніж колеги-чоловіки, і тому вони малюють менше, ніж вони. Заробітна плата коливається від $211 432 до $270 000 в середньому для цієї професії.
17. Південна Дакота:

Після закінчення навчання лікарі тут, у Південній Дакоті, проходять спеціалізовану підготовку для різних напрямків у галузі медицини. Основна зарплата цієї професії в Південній Дакоті в середньому становить від $189 000 на рік. Є також такі спеціалісти, як хірурги-ортопеди, які отримують чудову зарплату в 519 000 доларів на рік. Фокус тут, щоб заробити більше в цій професії, полягає в тому, щоб отримати спеціалізацію.

Кардіологи також посідають друге місце в конкурсі найбільш високооплачуваних лікарів у цьому місці із зарплатою 512 000 доларів на рік, а урологи посідають третє місце в списку із зарплатою 461 000 доларів без урахування інших пільг.
18. Айова:

Після завершення житлової частини в медичній галузі лікарі в Айові мають можливість піти на спеціалізоване навчання або вони також можуть вибрати відразу працювати після завершення. Педіатри, загальні хірурги, анестезіологи, акушери та гінекологи в середньому мають різні початкові зарплати.

Середня зарплата лікаря в Айові коливається в середньому від $305 000 на рік, що, як правило, сильно відрізняється в залежності від володіння спеціальністю. У той час як сімейний лікар заробляє до $110 462, а лікар внутрішньої медицини заробляє $232 493.
19. Айдахо:

Фахівці в усьому світі мають великі можливості в порівнянні з лікарями загального потоку. Така ж ситуація з Айдахо, де їм вдається отримувати хорошу зарплату, що робить їх дуже привабливими для переходу в це місце для кращої кар’єрної перспективи.

Більше того, інші навколишні аспекти, такі як рівень життя, менший податковий тягар і прийнятні ціни на всі додаткові предмети, змушують лікарів зараховувати себе до числа професіоналів у всьому світі. Хоча зарплата в 187 411 доларів на рік здається меншою, умови життя роблять це місце щасливим для лікарів у всьому світі.
20. Вайомінг:

Ви приєдналися до найкращої кар’єри в усьому світі, це ви відчуєте, будучи лікарем у Вайомінгу. Дані про зарплату, зібрані з приблизно 127 точок даних, свідчать про те, що середня винагорода медичних працівників становить 124 908 доларів США на рік.

Рівень життя у Вайомінгу, звільнення від оподаткування доходів штату та високий попит лікарів призводять до підвищення діапазону зарплати цих спеціалістів у Вайомінгу.
21. Теннессі

Незважаючи на те, що рівень доходу на 11% нижче національного рівня, лікарі в Теннессі цілком задоволені своєю середньою річною зарплатою в розмірі близько 137 378 доларів США, що є досить великою сумою в світі лікарів. Що стосується заробітної плати, зростання попиту на асистентів лікарів також є дуже високим у медичній кар'єрі.
22. Техас:

Вибір міст і регіонів, відсутність податку на прибуток штату, менше позовів про недбалість і чудова медична спільнота створюють дуже придатну платформу для того, щоб лікарі вибрали цю професію. Середня зарплата лікаря в Техасі становить 175 929 доларів, на що ви завжди можете розраховувати. Завдяки багаторічному досвіду та спеціалізації лікарі в Техасі отримують зарплату за дуже короткий проміжок часу.

Відповідно до звіту Physician CoMedscape про компенсацію за 2017 рік, зарплати лікарів різко відрізняються, оскільки залежать від їх спеціальності та місця, де вони практикують.

Серед інших причин диференціації заробітної плати є поліси страхування відповідальності та кількість інших лікарів, які практикують у тій самій області.

Давайте тепер розглянемо деякі найбільш високооплачувані штати для лікарів
Найвищі зарплати лікарів за штатом:

Ось список кількох інших штатів, де лікарі заробляють найбільше грошей

Найнижче оплачувані лікарі в світі:

Нижче наведено список штатів, де лікарям платять дуже низько. Деякі з найнижчеоплачуваних штатів для лікарів.

Країни, де сьогодні потрібні лікарі:

Будь то столичне місто чи будь-яке сільське селище, попит на медичний персонал завжди буде високим. Крім того, більшість лікарів віддають перевагу роботі в містах, а не в сільській місцевості. Тому багато сільських сіл стикаються з проблемою нестачі лікарів.

Пройдемося по списку країн, які стикаються з дефіцитом лікарів.

Життя лікаря дуже важко. Однак, дивлячись на деякі з цих першокласних зарплат, у деяких з найкращих для життя країнах лікар може просто знайти своє ідеальне життя, і все більше і більше кандидатів можуть обрати медичну кар’єру в найближчі роки.

Источник: www.content.wisestep.com

подписаться на рассылку

Календар подій


<Пред След>
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

LinkedIn Facebook ВКонтакте