Мій кабінет
Каталог роботодавців
  • Інше
  • 51 вакансий
  • Аптеки
  • 232 вакансий
  • Виробництво
  • 16 вакансий
  • Маркетинг
  • 31 вакансий
  • Медицина
  • 367 вакансий
  • Продажі
  • 276 вакансий
Рекомендуємо книгу
7 граней/таланту

Книга «7 граней/таланту» Білла Бонстеттера та Ешлі Бауерс практично недоступна широкому читачеві, оскільки видана обмеженим тиражем під егідою TTI Success Insights Ukraine. Її неможливо знайти на ринку «Петрівка», її неможливо придбати у книгарнях, хоч тема дуже важлива – як розкрити свій талант? І як розкрити таланти своїх підлеглих?

Наймання персоналу в галузі охорони здоров’я: 5 найкращих трендів найму на 2022 рік

Після ще одного року збоїв, пов’язаних з Covid, багато хто готовий залишити 2021 рік позаду та продовжити новий рік у надії на повернення до нормального життя, хоча те, як закінчиться варіант Omicron, очевидно, матиме певну роль у цьому.

Однак ми бачимо проблиски надії щодо працевлаштування в галузі охорони здоров’я у 2022 році, тому бачимо 5 найкращих трендів.

1. Це ринок продавця (кандидата).

Ми продовжуємо чути про «велику відставку» 2021 року, або, як інші називають «велике усвідомлення», оскільки працівники в усьому світі переоцінюють своє трудове життя та починають шукати інші варіанти роботи.

Охорона здоров’я не була іншою: у США лише в серпні звільнилися 534 000 працівників охорони здоров’я чи соціальної допомоги. В Австралії спостерігалися подібні звільнення, коли медсестри пішли з посад, які стали ще більш стресовими під час пандемії, що призвело до дефіциту.

Хоча все це звучить трохи негативно, для тих, хто шукає роботу, є велика перевага: в осяжному майбутньому це буде ринок продавців (тобто кандидатів), тобто ви перебуваєте на місці водія, щоб мати можливість домовитися про кращий пакет.

2. Це не стільки ринок покупця (роботодавця).

Отже, це звучить так, ніби ми просто переглядаємо першу пораду, але важливо також подивитися на ситуацію з боку роботодавця.

Зі зниженням рівня безробіття (у листопаді рівень безробіття в Австралії становив 4,6%) і деякими економістами, які прогнозують його подальше зниження, ті, хто на ринку наймає персонал, можуть виявити, що кількість претендентів зменшиться.

Це означає не просто викидати більше грошей на потенційних кандидатів, а й позиціонувати вашу організацію чи компанію як найкращу, пропонуючи краще, позитивне робоче середовище для залучення висококласного персоналу.

Отже, час переглянути, як працює ваша організація, чому співробітники залишають (або залишаються!) і переконатися, що ваш бренд як чудового роботодавця є найкращим.

3. Світ - це ваша устриця найму.

Хоча ми все ще маємо справу з деякими обмеженнями пересування, порівняно з серединою 2021 року ситуація різко змінилася як усередині країни, так і повільно й на міжнародному рівні.

Це означає, що як кандидати, так і роботодавці можуть дивитися далі, тому критично важливо бути більш відкритим до місця, де ви хочете працювати як кандидат або звідки ви будете наймати як роботодавця, особливо на жорсткішому ринку.

4. М’які навички стають важливішими, ніж будь-коли.

Глобальна пандемія чогось навчила нас, так це того, що навички спілкування ніколи не були настільки важливими. Комунікація, робота в команді, вирішення проблем, адаптивність, критичне мислення… список можна продовжувати.

Хоча працівник не може володіти всіма навичками м’якого спілкування, які потрібні роботодавцю, і саме жорсткі навички можуть сприяти співбесіді, визначення ваших найсильніших навичок м’якого спілкування часто приведе вас до другого раунду співбесіди і, можливо, до ролі, яку сканує роботодавець ви відповідаєте культурі компанії.

І, навпаки, як кандидат ви можете оцінити культуру компанії, відкрито розповівши про свої навички спілкування та побачивши, що є найважливішим для роботодавця.

5. Техніка залишається королем... або королевою.

З огляду на все вищесказане, чим більше ви орієнтовані на технології та оновлюєтеся в тому, як шукаєте роботу чи набираєте кандидатів, тим ширшу мережу ви можете запропонувати у своєму пошуку.

Источник: www.blog.gorillajobs.com.au

подписаться на рассылку

Календар подій


<Пред След>
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

LinkedIn Facebook ВКонтакте