Мій кабінет
Каталог роботодавців
  • Інше
  • 51 вакансий
  • Аптеки
  • 232 вакансий
  • Виробництво
  • 16 вакансий
  • Маркетинг
  • 31 вакансий
  • Медицина
  • 367 вакансий
  • Продажі
  • 276 вакансий
Рекомендуємо книгу
7 граней/таланту

Книга «7 граней/таланту» Білла Бонстеттера та Ешлі Бауерс практично недоступна широкому читачеві, оскільки видана обмеженим тиражем під егідою TTI Success Insights Ukraine. Її неможливо знайти на ринку «Петрівка», її неможливо придбати у книгарнях, хоч тема дуже важлива – як розкрити свій талант? І як розкрити таланти своїх підлеглих?

ТОП-10 клінік для медичного туризму у 2021 році

Які лікарні для медтуризму обирають пацієнти у 2021 році? І як приїхати на лікування під час пандемії? Компанія МедТур підібрала ТОП-10 найкращих клінік для діагностики та лікування за кордоном.

За даними журналу «Medical Travel» 30 млн осіб виїжджають за кордон на лікування, оскільки вдома вони не можуть отримати потрібну медичну допомогу. Клініки Ізраїлю, Туреччини, Європи та Південної Кореї протягом десятиліть залишаються у пріоритеті в іноземних пацієнтів, яких не вилікували лікарі у рідній країні.

Закордонні клініки надають пацієнтам діагностику та лікування, які не можуть забезпечити лікарні у пострадянських країнах. Наприклад, малоінвазивні операції за допомогою робота Да Вінчі, або найсучасніші методи біопсії, які пропонують турецькі клініки за доступними цінами.

Перше питання, яке цікавить усіх пацієнтів, — як зв'язатися із закордонною клінікою? Компанія Медтур організує вашу поїздку до будь-якої з топових клінік протягом 48 годин, при цьому ви платите тільки за процедури в касі клініки. Просто залиште заявку на сайті Медтур і зв'яжеться з вами лікар-координатор.

Медичний центр Анадолу в Туреччині

Анадолу – це одна з найкращих клінік світу та лідер у лікуванні онкології та трансплантації кісткового мозку (ТКМ). Центр співпрацює з університетською лікарнею Джона Хопкінса — третьою найкращою клінікою в США. Американські колеги консультують лікарів Анадолу онлайн та переглядають анамнез пацієнтів – це підвищує успішність діагностики та лікування.

Незважаючи на те, що Анадол працює за американськими стандартами, ціни на процедури доступні пацієнтам з СНД. Консультація лікаря коштує $120, а процедура Кібер-ніж $9,000, що в 2 рази дешевше ніж в Ізраїлі. Кібер-ніж вважається золотим стандартом лікування пухлин, який без розрізів впливає тільки на ракову пухлину, не торкаючись здорових тканин.

Вибір пацієнтів у Анадолу

Напрямки: онкологія, неврологія, урологія, торакальна хірургія, кардіохірургія, гінекологія, ортопедія.

Методи лікування: трансплантологія, роботизована хірургія, Кібер-ніж, Гамма-ніж, імплантація, шунтування.

Правила в'їзду в країну в період COVID-19: Для громадян СНД віза до Туреччини не потрібна, але необхідний ПЛР-тест, зроблений не раніше ніж за 72 години до прильоту до країни.

Медичний центр Текнон в Іспанії

Лікарня Текнон належить холдингу Фрезеніус (лідер на ринку медичного обладнання) та входить до мережі № 1 європейських клінік, тому пацієнтам Текнон гарантовано діагностику та лікування на світовому рівні. Британський журнал медичного туризму IMTJ назвав Текнон "Кращою міжнародною лікарнею світу".

Інститутом онкології в Текноні завідує найкращий радіоонколог Іспанії за версією Forbes - Раймон Мірабель. Лікар створив унікальний метод лікування раку простати – замість звичайних 6 курсів терапії достатньо одного 15-хвилинного сеансу.

Клініка Текнон не лише займає перші місця за якістю лікування, а й забезпечує своїм пацієнтам психологічний комфорт. Територія лікарні розташована у садибі XVII століття – архітектурній спадщині Каталонії.

Вибір пацієнтів у Текнон

Напрямки: онкологія, ортопедія, щелепно-лицьова хірургія, пластична хірургія, неврологія, кардіологія.

Методи лікування: роботизована хірургія, МРТ для людей, які страждають на клаустрофобію та зайву вагу, протонна терапія, глибока стимуляція мозку (DBS).

Правила в'їзду в країну в період COVID-19: 7 червня 2021 року Іспанія відкрила свої кордони для вакцинованих громадян. На момент написання цієї статті для невакцинованих пацієнтів Іспанію закрито на карантин до 30 червня 2021 року.

Медичний центр Сураски (Іхілов) в Ізраїлі

Іхілов - одна з найпопулярніших лікарень Близького Сходу, входить до ТОП-50 найкращих клінік світу за версією Американського журналу Newsweek. Саме тут іноземним пацієнтам доступні інноваційні ліки, які часто неможливо дістати у рідній країні.

Клініка досліджує та розробляє експериментальні препарати на постійній основі, при цьому доктори Іхілов мають досвід у їх правильному дозуванні та комбінації. Більшість кардіологічних операцій у лікарні проводять на працюючому серці, без розрізів та розтину грудної клітки. Іхілов також показує високий відсоток успіху нейрохірургії - 98% пацієнтів виписуються без ускладнень.

Вибір пацієнтів у Іхілів

Напрямки: онкологія, неврологія, кардіологія, ортопедія, реабілітація, гінекологія та акушерство, дитяча медицина.

Методи лікування: таргетна та променева терапія, роботизована хірургія, кібер-ніж, лапароскопія, глибока стимуляція мозку (DBS), випрямлення хребта Api Fix.

Правила в'їзду в країну в період COVID-19: Як вакциновані, так і не щеплені жителі країн СНД до 13 червня 2021 року не можуть перетинати кордон Ізраїлю. Ця інформація оновлюватиметься.

Лікарня Малвазинки у Чехії

Вузькопрофільна клініка Малвазинки спеціалізується на ортопедичних операціях та реабілітації. Це одна з найкращих клінік Європи з цінами на лікування значно нижчими від європейських.

Ендопротезування колінного суглоба обійдеться в $9,000, а пластика зв'язок гомілкостопу в $3,500. Процедура ендопротезування суглобів у клініці Малвазинки займає всього 1 годину, при цьому пацієнт встає на ноги вже на другий день після операції. Все це завдяки малоінвазивній техніці виконання процедури без розрізу м'язів та сухожиль.

Вибір пацієнтів у Малвазинках

Напрями: ортопедія, реабілітація після травм, операцій та ампутацій.

Методи лікування: запатентований малоінвазивний метод ендопротезування.

Правила в'їзду в країну в період COVID-19: Для перетину кордонів Чехії громадянам країн СНД потрібна віза та тест ПЛР на коронавірус, зроблений не раніше ніж за 72 години до приїзду.

Медичний центр Samsung у Південній Кореї

Самсунг - це клініка президентських стандартів, яка щороку очолює рейтинги головних медичних комісій світу за високоякісний сервіс. Лікарня співпрацює з авторитетною американською медустановою Майо, тому навіть для найскладніших випадків лікарі знайдуть індивідуальне рішення.

Центр Samsung орієнтований на іноземного пацієнта – у лікарні працюють перекладачі російської, англійської, монгольської та інших мов. Атмосфера клініки підтримується таким чином, щоб пацієнт не почував себе далеко від дому — кожна палата оснащена телевізором, інтернетом, а центр обслуговування пацієнтів забезпечує триразове харчування.

При якісному сервісі та найсучаснішому обладнанні, ціни на діагностику та лікування в лікарні Samsung набагато нижчі за ізраїльські та європейські. Іноземні пацієнти часто вибирають Samsung для пластичної хірургії, а також лікування неврологічних захворювань. Ринопластика коштуватиме $6,000, а лікування пухлин технологією Кібер-ніж — $9,000.

Вибір пацієнтів у Samsung

Напрямки: онкологія, ортопедія, пластична хірургія, нейрохірургія, кардіологія, ендокринологія, гастроентерологія, гінекологія, урологія.

Методи лікування: роботизована хірургія, Кібер-ніж, Гамма-ніж, протонна терапія, томотерапія, циклотрон, ангіографія, лінійний прискорювач.

Правила в'їзду в країну в період COVID-19: для всіх громадян СНД в'їзд до Південної Кореї можливий за наявності візи та ПЛР-тесту на коронавірус, зроблений не раніше ніж за 72 години до прибуття в країну. Не вакциновані громадяни зобов'язані пройти 14-денний карантин після прибуття. Щеплені громадяни звільняються від карантину, але кожна людина проходитиме тест із прибуття до Південної Кореї.

Університетська лікарня Медіполь у Туреччині

Медіполь – найбільша клініка Туреччини. Щороку 500 тис. пацієнтів обирають лікарню для діагностики та лікування за всіма медичними напрямками. Це інноваційний цифровий медичний центр, де в кожній палаті є власний штрих-код пацієнта, яким лікар у будь-який момент знайде його історію хвороби.

Ціни на послуги набагато нижчі за європейські, а повторна консультація лікаря безкоштовна. Іноземним пацієнтам у разі тривалого лікування Медіполь надає безкоштовне проживання. У лікарні працюють перекладачі 18 мов, зокрема російської. Медипіль — це багатопрофільна лікарня, де пацієнтам доступний повний спектр процедур: від діагностики та лікування до косметичного догляду та реабілітацій різного типу, як для дорослих, так і для маленьких пацієнтів.

Вибір пацієнтів у Медипіль

Напрямки: онкологія, неврологія, нейрохірургія, кардіохірургія, пересадка органів, пластична хірургія, косметологія, стоматологія.

Методи лікування: трансплантація кісткового мозку (ТКМ), HIFU, Кібер-ніж, Гамма-ніж, робот Да Вінчі, променева терапія, стентування.

Правила в'їзду в країну в період COVID-19: для громадян СНД віза до Туреччини не потрібна, але необхідний ПЛР тест зроблений не раніше ніж за 72 години до прибуття до країни.

Медичний центр Ассута в Ізраїлі

Ассута – найбільша приватна клініка Ізраїлю, де провідні хірурги світу проводять близько 20 тис. операцій на рік. Це перша приватна клініка країни акредитована американською комісією JCI, що є золотим стандартом для медичних установ.

Пацієнти порівнюють палати Ассута з готелем 5 зірок – кожна кімната оснащена комп'ютером, вайфаєм, ванною та кондиціонером. Іноземні громадяни обирають діагностику та лікування в лікарні через унікальні та сучасні методики, які недоступні вдома. Термін служби ортопедичних імплантатів, встановлених в Ассуті, понад 25 років. Лікарі проводять ендопротезування пацієнтам до 90 років.

Вибір пацієнтів у Ассуті

Напрямки: онкологія, ортопедія, нейрохірургія, кардіохірургія, гастроентерологія, урологія, пластична хірургія та косметологія.

Методи лікування: таргетна, імунна та променева терапія, Гамма-ніж, Кібер-ніж, радіохірургія, робот Да Вінчі, імплантація.

Правила в'їзду в країну в період COVID-19: як вакциновані, так і не щеплені жителі країн СНД до 13 червня 2021 року не можуть перетинати кордон Ізраїлю. Ця інформація оновлюватиметься.

Мережа клінік Лів у Туреччині

Лів - це клініки преміум класу в кількох містах Туреччини: Стамбулі, Анкарі та Самсуні. Лікарня популярна серед іноземних пацієнтів завдяки передовим технологіям, які недоступні вдома. Пацієнти із зарубіжних країн обирають Лів через індивідуальний підхід та ефективне лікування:

Хіміотерапія з використанням ІІ (штучний інтелект),
Контроль випадання волосся після хіміотерапії,
Малоінвазивні операції (на роботі Да Вінчі),
Збільшення зростання шляхом подовження кінцівок,
Ефективне лікування ожиріння,
Успішне лікування новонароджених,
Пересадка волосся без розрізів та швів,
Комплексний check-up всього організму за 1 день.
Завдяки високоякісному сервісу та передовим технологіям, ціни на лікування залишаються нижчими, ніж в ізраїльських та європейських клініках. Лазерна корекція зору на обидва очі обійдеться в $2,000, коронарне стентування $4,000.

Вибір пацієнтів у Лів

Напрямки: онкологія, ортопедія, офтальмологія, пластична хірургія та косметологія, баріатрія, кардіохірургія, неврологія та нейрохірургія.

Методи лікування: Кібер-ніж, Гамма-ніж, роботизована хірургія та трансплантологія, шкірна брахітерапія, інтраопераційна променева терапія (ІОЛТ), глибока стимуляція мозку (DBS).

Правила в'їзду в країну в період COVID-19: для громадян СНД віза до Туреччини не потрібна, але необхідний ПЛР тест зроблений не раніше ніж за 72 години до прибуття до країни.

Клініки Хеліос у Німеччині

Медичний концерн Хеліос – це найбільша мережа у Німеччині, яка налічує 86 лікарень. Лікарі та завідувачі відділень лікарень Хеліос щороку входять до ТОПу найкращих лікарів світу. Фахівці Хеліос перебувають у американських та європейських асоціаціях, переймаючи міжнародний досвід лікування складних захворювань.

За результатами анонімного опитування, проведеного у 2020 році, 97% пацієнтів рекомендують лікування онкології у Хеліосі. Успіх операцій при пухлинах легень та бронхів – 100%.
Клініка Хеліос у Берліні – це преміальна лікарня з високоякісним сервісом та найсучаснішим підходом до лікування захворювань за 70 напрямками. Пацієнт може вибрати розміщення з родичем в одній палаті в клініці або розміщення в центрі міста в готелях-партнерах Marriott та Ritz Carlton.

Вибір пацієнтів у Хеліос

Напрямки: онкологія, онкогематологія, ортопедія, пластична хірургія, нейрохірургія, кардіологія, акушерство та гінекологія, гастроентерологія.

Методи лікування: внутрішньочеревна хіміотерапія HIPEC, трансплантація кісткового мозку (ТКМ), Гамма-ніж, ендопротезування, таргетна та радіойодтерапія.

Правила в'їзду в країну в період COVID-19: вакциновані або перехворіли на коронавірус громадяни приїзду до Німеччини можуть не проходити карантин і не складати тест. Нещеплені громадяни, які не перехворіли, зобов'язані складати тест після прибуття і перебувати на карантині 14 днів.

Група лікарень Медикану в Туреччині

Співвідношення ціна/якість на медичні послуги у Туреччині завжди приваблювала пацієнтів з усіх країн світу. Головна перевага клінік Медикану — передові технології, які ще не доступні в більшості країн СНД, за цінами набагато нижчими, ніж у Європі чи Ізраїлі.

Головна мета Медикани – зробити сучасні медичні технології доступними кожному. При цьому клініка щорічно очолює рейтинги авторитетних комісій, а ЮНІСЕФ та ВООЗ надали Медикані статус «Лікарня, доброзичлива до дитини». Щороку мережу відвідують 1,5 млн. іноземних пацієнтів. Саме у Медикані розробили технологію ангіографії через судини зап'ястя, що набагато безпечніше, ніж через стегно. Нині ця методика застосовується у всьому світі.

Медикана - це передова лікарня з трансплантації органів. Пересадку нирки проводять навіть пацієнтам із цукровим діабетом та гепатитом, а також дітям. Провідні хірурги лікарні провели трансплантацію нирки за принципом «доміно» – 7 пацієнтам одразу.

Вибір пацієнтів у Медикану

Напрямки: онкологія, ортопедія, гастроентерологія, пластична хірургія, офтальмологія, трансплантологія, кардіохірургія.

Методи лікування: Кібер-ніж М6, робот Да Вінчі Xi, променева терапія, імунотерапія, брахітерапія, внутрішньочеревна хіміотерапія HIPEC.

Источник: www.medtour.help

подписаться на рассылку

Календар подій


<Пред След>
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

LinkedIn Facebook ВКонтакте