Мій кабінет
Каталог роботодавців
  • Інше
  • 51 вакансий
  • Аптеки
  • 232 вакансий
  • Виробництво
  • 16 вакансий
  • Маркетинг
  • 31 вакансий
  • Медицина
  • 367 вакансий
  • Продажі
  • 276 вакансий
Рекомендуємо книгу
7 граней/таланту

Книга «7 граней/таланту» Білла Бонстеттера та Ешлі Бауерс практично недоступна широкому читачеві, оскільки видана обмеженим тиражем під егідою TTI Success Insights Ukraine. Її неможливо знайти на ринку «Петрівка», її неможливо придбати у книгарнях, хоч тема дуже важлива – як розкрити свій талант? І як розкрити таланти своїх підлеглих?

Повний посібник із кар’єри в галузі охорони здоров’я

Охорона здоров’я є невід’ємною частиною життя. Пацієнтам потрібен належний догляд від співчутливих людей, а постачальникам медичних послуг потрібно знайти відповідних людей на ці посади.

Коли люди старіють, їхні потреби в охороні здоров’я часто зростають. Це створює високий попит на всілякі медичні послуги. Ось чому охорона здоров’я – це сфера з багатьма кар’єрними можливостями.

Прогнози Бюро статистики праці США (BLS) показують, що очікується, що з 2020 по 2030 рік кількість робочих місць у сфері охорони здоров’я зросте на 16%. Це означає, що галузь додасть близько 16,97 мільйонів нових робочих місць у сфері охорони здоров’я.

Це захоплюючий час, щоб продовжити кар’єру в галузі охорони здоров’я. Відповідно до BLS, ця сфера додасть більше працівників, ніж будь-яка інша професія в найближчі роки.

Кар’єрний ріст — не єдина причина, чому багато людей працюють у сфері охорони здоров’я. Це також сфера, яка дозволяє допомогти багатьом людям. Медичні працівники змінюють ситуацію щоразу, коли виходять на роботу. Це може бути вдячна кар’єра з відчуттям особистого задоволення.

Цей посібник допоможе вам зорієнтуватися на шляху до кар’єри в галузі охорони здоров’я. Дізнайтеся, як знайти правильний шлях для вас, і освіта, яка вам знадобиться, щоб йти цим шляхом. Дізнайтеся також про варіанти кар’єри та поради щодо працевлаштування.

Вибір професії – важливе рішення, яке вимагає обдумування та планування. Скористайтеся цим посібником, щоб допомогти вам продумати ваші варіанти та знайти професію, яка відповідає вашим потребам. Коли ви знаєте, що хочете робити, цей посібник пропонує практичні кроки, які допоможуть вам досягти цілей у кар’єрі.
Охорона здоров'я для вас?

Почніть свою кар'єру, поставивши собі кілька запитань. Хочете кар’єру, яка дозволить вам допомагати іншим? Чи плануєте ви працювати в галузі, у якій прогнозований кар’єрний ріст буде вищим за середній у найближчі роки? Бажаєте вибирати між великою різноманітністю варіантів кар’єри?

Якщо ви відповіли «так» на будь-яке з цих запитань, то охорона здоров’я може бути гарною кар’єрою для вас.

Може бути важко зрозуміти, з чого почати, оскільки існує так багато типів кар’єри в галузі охорони здоров’я на вибір. Простий перший крок — переглянути широкі кар’єрні шляхи та визначити, які з них найкраще відповідають вашим потребам і цілям.

Інший варіант — пройти тест про кар’єру в галузі охорони здоров’я, який допоможе вам дослідити посади в галузі охорони здоров’я на основі вашої особистості.

Ось кілька оглядів різних галузей охорони здоров’я:
Allied Healthcare Огляд

Охорона здоров’я союзників – це динамічна сфера з багатьма варіантами кар’єри. Деякі посади передбачають безпосередній догляд за пацієнтами. Інші суміжні роботи в галузі охорони здоров’я зосереджені на допомозі медичним працівникам і безперебійній роботі медичних кабінетів і установ. Треті дозволяють працювати з електронними медичними записами та медичними технологіями.

Робота в суміжній сфері охорони здоров’я може відповідати різноманітним наборам навичок, оскільки існує так багато різних шляхів на вибір. Фельдшери, фармацевти, стоматологи-гігієністи та домашні санітари – усі вони є прикладами суміжних професій у сфері охорони здоров’я.
Огляд технологій охорони здоров'я

Технологічний прогрес впливає на всю медицину. Охорона здоров’я дозволяє людям будувати кар’єру навколо технологій, які вони люблять. Багато людей знаходять можливість побудувати кар’єру в галузі технологій охорони здоров’я завдяки вдосконаленню технологій.

Є посади, які зосереджені на системах технологій охорони здоров’я, тоді як інші вакансії стосуються підтримки технологій охорони здоров’я. Багато посад також працюють з електронними медичними записами та системами управління, щоб допомогти зберігати точні та конфіденційні записи пацієнтів.
Огляд управління охороною здоров'я

Лікарні, заклади охорони здоров’я та інші медичні заклади потребують сильного керівництва. Якщо ви цілеспрямовані, організовані та вмієте спілкуватися, подумайте про керування охороною здоров’я.

Управління охороною здоров’я може включати складання бюджету, створення процесів, спілкування з командами керівництва, управління медичним персоналом та інші обов’язки, пов’язані з бізнесом.

Кар'єра в управлінні охороною здоров'я включає офіс-менеджерів, наглядачів на стійці реєстрації, клерків з медичної документації та фахівців з дебіторської заборгованості. У сфері управління охороною здоров'я доступні різноманітні керівні посади.

Як знайти правильну кар’єру

Тепер, коли ви маєте широкий огляд варіантів кар’єри в галузі охорони здоров’я, настав час звузити ваш вибір. Дайте відповіді на ці запитання, щоб спрямувати вас на правильний шлях кар’єри.

Як довго ти хочеш відвідувати школу?
Яка зарплата відповідає вашому способу життя?
Яка кар'єрна перспектива для вашої бажаної посади?

Ці запитання можуть допомогти вам знайти варіант кар’єри, який найкраще відповідає вашим потребам. У цьому посібнику використовуються дані Бюро статистики праці США, щоб пояснити вимоги до освіти, інформацію про заробітну плату та прогнози роботи для різних кар’єр у сфері охорони здоров’я.

Ви також можете пам’ятати, де ви збираєтеся жити в майбутньому. У деяких містах може виникнути підвищена потреба в певних посадах. Може бути корисно дізнатися, чи користуються попитом певні посади там, де ви плануєте жити.
Варіанти кар'єри в галузі охорони здоров'я

Вибір загальної кар’єри може допомогти вам зрозуміти, чого ви хочете від роботи в галузі охорони здоров’я. Далі ви можете звузити конкретні варіанти кар’єри, які відповідають вашим потребам.

Ось кілька перспективних варіантів кар’єри в галузі охорони здоров’я. Скористайтеся наданими даними Бюро статистики праці США, щоб знайти кар’єру, яка відповідає тому, що ви шукаєте.

Медичний біллер і кодер
Медичні постачальники рахунків і кодери підтримують постачальників медичних послуг, допомагаючи їм своєчасно отримувати платежі за свої послуги. Медичні кодери призначають кожному діагнозу та процедурі універсальний ідентифікатор, використовуючи стандартні галузеві коди. Після того, як записи пацієнтів були належним чином закодовані, медичні постачальники надсилають рахунок-фактуру або вимогу до страхової компанії або іншого платника для відшкодування.

Більшість медичних рахунків і кодерів працюють повний робочий день в офісі в медичному закладі, лікарні чи клініці. Станом на травень 2020 року середня зарплата для цієї професії, яку BLS класифікує як медичних секретарів, становила 37 350 доларів на рік, або 17,96 доларів на годину. Це означає, що приблизно половина працівників цієї професії заробляє менше, а половина — більше.
Перспективи кар’єрного росту для медичних платників і кодерів

У той час як очікується, що загальна зайнятість секретарів і адміністративних помічників знизиться на 11% з 2020 по 2030 рік, BLS прогнозує, що зайнятість медичних секретарів зросте на 22% за той самий період. Це швидше за середнє зростання пов’язане зі зростанням попиту на медичні послуги серед старіючого населення.
Навички, необхідні для медичних виписувачів рахунків і кодерів

Медичні рахунки та кодери потребують багатьох тих самих навичок, що й інші секретарі та адміністративні помічники, на додаток до спеціальних знань, пов’язаних із їхньою професією:

Хороші навички прийняття рішень, здатність розставляти пріоритети та розсудливість
Відмінні міжособистісні та організаційні навички
Розуміння процесів дебіторської заборгованості (AR) і медичних записів
Вміння працювати з комп’ютерами, включаючи програми для виставлення рахунків і кодування, а також системи обліку
Знання медичної термінології та відповідних галузевих кодексів

Вимоги до освіти для медичних виписувачів і кодувальників

За даними BLS, медичні секретарі зазвичай вивчають галузеву термінологію та практику, відвідуючи заняття в коледжах або технічних школах. Також доступні онлайн-програми. У той час як формальна освіта, як правило, потрібна для отримання відповідних навичок і знань, навчання медичним виставленням рахунків і кодуванню може бути завершено за кілька місяців, залежно від конкретного студента. Деякі роботодавці віддають перевагу кандидатам із відповідною сертифікацією, як-от сертифікат Certified Professional Coder (CPC®).
Варіанти роботи для медичних платників і кодерів

Медичні постачальники рахунків і кодери виконують спеціалізовану роль у сучасній практиці охорони здоров’я. Посади в цій галузі включають спеціаліста з медичних рахунків і кодування, техніка з медичної документації, спеціаліста зі збору медичних даних, представника медичних рахунків, сертифікованого кодувальника та координатора з відшкодування.

Маючи досвід і додаткову освіту, якщо необхідно, ці професіонали можуть просунутися до таких ролей, як керівник медичних рахунків, менеджер з кодування, керівник циклу доходів або менеджер з дотримання вимог щодо розрахунків.

Асистент стоматолога
Асистенти стоматологів виконують різноманітні завдання, щоб допомогти стоматологічній практиці працювати безперебійно. Вони можуть працювати з пацієнтами, допомагати вести офісну документацію та призначати зустрічі.

Асистент стоматолога найчастіше є штатною посадою і займає місце в кабінеті стоматолога. Помічники стоматологів іноді також можуть працювати в школах, лікарнях або будинках престарілих.

Станом на травень 2020 року асистенти стоматологів отримували середню зарплату в розмірі 41 180 доларів США, або 19,80 доларів США на годину. Це означає, що половина працівників цієї професії заробляла більше, а половина менше.
Перспективи кар’єрного росту для асистентів стоматологів

За оцінками BLS, потреба в асистентах стоматологів зросте на 11% з 2020 по 2030 рік. Дослідження продовжують показувати, що здоров’я ротової порожнини пов’язане із загальним здоров’ям. Ось чому очікується, що потреба в профілактичних стоматологічних послугах постійно зростатиме.

Для того, щоб стоматологічні практики відповідали зростаючим потребам, асистенти стоматологів мають вирішальне значення. Вони виконують завдання, необхідні для підтримки роботи офісу, щоб стоматологи могли не відставати від зростаючої кількості пацієнтів.
Навички, необхідні для асистентів стоматологів

Згідно з BLS, деякі навички, які потрібні асистентам стоматолога, включають:

Зосередьтеся на деталях
Навички аудіювання
Вміння працювати руками
Організаційні здібності
Хороші міжособистісні здібності

Вимоги до освіти для асистентів стоматологів

Точні вимоги до освіти для асистентів стоматологів відрізняються від штату до штату. Однак BLS заявляє, що ця посада зазвичай вимагає закінчення акредитованої програми та складання іспиту.

Для деяких штатів це може бути одно- або дворічна програма професійної або професійної школи підготовки асистентів стоматолога. Інші штати можуть вимагати диплом асоційованого спеціаліста, хоча це не так часто.
Варіанти роботи для асистентів стоматологів

Асистенти стоматологів можуть знайти роботу на спеціалізованій посаді. Наприклад, асистенти дитячого стоматолога спеціалізуються на роботі з маленькими пацієнтами, а асистенти хірургічного стоматолога допомагають під час стоматологічних операцій.

Ці спеціалізовані посади можуть вимагати додаткових навичок або досвіду роботи.
Флеботомія

Флеботомісти відповідають за взяття крові у пацієнтів. Це може бути для звичайних тестів, медичних досліджень, переливання крові або донорства крові.

Лікарні є найпоширенішим місцем роботи флеботомістів. Інші звичайні робочі місця включають лабораторії, кабінети лікарів і пункти донорства крові. Флеботомісти часто працюють повний робочий день.

Станом на травень 2020 року середня зарплата на цій посаді становила 36 320 доларів, або 17,46 доларів на годину. Це означає, що половина працівників цієї професії заробляла більше, а половина менше.
Перспективи кар'єри флеботомів

Перевірка крові є важливою частиною індустрії охорони здоров’я. Він використовується для діагностики пацієнтів і проведення важливих медичних досліджень.

За даними Бюро статистики праці, кількість робочих місць у флеботомів з 2020 по 2030 роки збільшиться на 22% через цей попит.
Навички, необхідні флеботомам

Згідно з BLS, флеботомам потрібні ці навички:

Спритність
Турбота про інших
Сильна координація рук і очей
є-здоров'я-для-вас
Уміння зосереджуватися на деталях

Вимоги до освіти для флеботомів

Професійна сертифікація часто є обов’язковою вимогою для роботи з флеботомією. Професійно-технічні та професійні школи, технікуми та коледжі є популярними варіантами для програм флеботомії.

Ці програми зазвичай поєднують роботу в класі з практичною клінічною роботою. Зазвичай студенти можуть завершити програми флеботомії за один рік.
Варіанти роботи флеботомів

Флеботомістів іноді називають техніками флеботомії. У сфері флеботомії є керівні посади, наприклад керівники флеботомії або супервайзери флеботомів. Для цих посад може знадобитися додаткове навчання або освіта.
Технічні працівники фармації

Аптечні техніки допомагають аптекам. Вони допомагають пацієнтам або медичним працівникам виписати рецепти та отримати потрібні ліки.

Фармацевти працюють в аптеках, як правило, повний робочий день. Вони можуть бути розташовані в аптеках і аптеках, роздрібних закладах, таких як продуктові магазини, або лікарнях.

BLS повідомляє, що станом на травень 2020 року середня зарплата цієї посади становила 35 100 доларів, або 16,88 доларів на годину. Це означає, що половина працівників цієї професії заробляла більше, а половина менше.
Прогноз кар'єри для фармацевтичних техніків

За даними Бюро статистики праці, з 2020 по 2030 рік очікується збільшення найму аптечних техніків на 4%.

Коли люди старіють, їм, як правило, потрібно більше ліків. Щоб забезпечити це посередництво, аптеки повинні бути добре укомплектовані. Ось чому очікується, що ця сфера кар’єри з часом буде розвиватися.
Навички, необхідні для фармацевтичних техніків

Відповідно до BLS, аптечним технікам потрібні такі навички:

Увага до дрібниць
Базові математичні навички
Гарне спілкування
Організаційні здібності
Надійне обслуговування клієнтів

Вимоги до освіти для фармацевтичних техніків

Багато штатів вимагають від техніків-фармацевтів скласти іспит або взяти участь у формальній освіті. Технічні або професійні школи можуть допомогти студентам набути навичок, необхідних для того, щоб стати фармацевтичним техніком.

Ці програми можуть бути завершені протягом одного року, хоча студенти можуть продовжити отримання наукового ступеня, якщо вони захочуть, що може зробити їх більш конкурентоспроможними кандидатами.
Варіанти роботи для фармацевтичних техніків

Фармацевти могли б працювати в роздрібних магазинах, лікарнях або навіть у закладах поштового замовлення. Хоча основна робота однакова, можуть бути різні обов’язки залежно від конкретного робочого місця.
Помічник медсестри

Медсестри допомагають доглядати за пацієнтами. Вони допомагають виконувати такі завдання, як перевірка життєво важливих показників пацієнтів і допомога пацієнтам залишатися чистими. На різних робочих місцях можуть бути різні обов’язки, наприклад, давати пацієнтам ліки та допомагати їм їсти.

Деякі помічники медсестер працюють у лікарнях. Інші працюють у будинках престарілих або інших житлових закладах. Найчастіше це робота повний робочий день і може вимагати роботи в нічний час, у вихідні та святкові дні.

Станом на травень 2020 року BLS повідомляє, що помічники медсестер заробляли в середньому 30 850 доларів на рік, або 14,83 доларів на годину. Це означає, що половина працівників цієї професії заробляла більше, а половина менше.
Перспектива кар'єри для помічників медсестер

За даними BLS, з 2020 по 2030 рік кількість робочих місць для медсестер зросте на 8%. Це збільшення частково пояснюється зростанням числа бебі-бумерів, які досягають віку, який потребує більшої медичної допомоги.

Чим більше людей відчувають такі медичні проблеми, як деменція або хронічні захворювання, вони, швидше за все, потребуватимуть допомоги. Це збільшує потребу в асистентах медсестер.
Навички, необхідні для медсестер

Помічникам медсестер потрібні такі навички, як:

Сильна комунікація
Здатність надавати співчутливу допомогу
Постійне терпіння до людей, про яких піклуються

Здатність виконувати фізичні завдання та залишатися на ногах під час змін
Вимоги до освіти для помічників медсестер

У кожному штаті є свої особливі вимоги до програми та кваліфікаційні іспити, необхідні для того, щоб стати помічником медсестри.

Ці програми пропонуються в різних школах, наприклад середніх школах, громадських коледжах і школах професійної підготовки. Деякі будинки престарілих або лікарні також можуть пропонувати власні програми.

Після завершення затвердженої державою програми вам доведеться скласти кваліфікаційний іспит, який зазвичай дозволяє вам бути внесеним до державного реєстру.
Варіанти роботи для помічників медсестер

Помічників медсестер іноді називають помічниками медсестер або сертифікованими помічниками медсестер, залежно від штату.

Ви також можете стати санітаром. Це схожа робота, де ваші обов’язки включають допомогу в переміщенні пацієнтів по медичному закладу та чищення медичного обладнання.

За даними BLS, санітари можуть отримувати трохи нижчу середню зарплату, а з 2020 по 2030 рік кількість робочих місць збільшиться на 5%.
Медичний транскрипціоніст

Медичні транскрипціоністи допомагають лікарям та іншим медичним працівникам створювати звіти та медичні документи. Вони прослуховують записи та використовують технологію розпізнавання голосу, щоб отримати інформацію, необхідну для створення звітів.

Більшість медичних транскрипціоністів працюють повний робочий день у лікарнях або кабінетах лікаря. Однак BLS повідомляє, що кожен десятий медичний транскрипціоніст працював вдома в 2014 році.

Станом на травень 2020 року середня зарплата медичних транскрипціоністів становила 35 270 доларів США, або 16,96 доларів США на годину. Це означає, що половина працівників цієї професії заробляла більше, а половина менше.
Прогноз кар’єри для медичних транскрипціоністів

Технологічний прогрес змінив сферу медичної транскрипції. Очікується, що кількість робочих місць для медичних транскрипціоністів зменшиться на 7% між 2020 і 2030 роками.

Щоб збільшити ваші шанси отримати роботу в цій галузі, BLS рекомендує студентам пройти програму формальної освіти. Перспективи працевлаштування можуть бути кращими для людей з досвідом і підготовкою з оцінки якості та електронних медичних записів (EHR).
Навички, необхідні для медичних транскрипціоністів

Основні навички, необхідні для медичних транскрипціоністів, включають:

Уміння керувати часом
Зручне користування комп'ютером
Здібності до критичного мислення
Хороший слухач і сильний у письмовій комунікації

Вимоги до освіти для медичних транскрипціоністів

BLS стверджує, що транскрипціоністи з належною освітою та підготовкою, швидше за все, будуть прийняті на роботу. Річні сертифікатні програми доступні для медичних транскрипціоністів. У цій галузі також доступні асоційовані ступені.

Студенти можуть знайти програми медичного транскрипціоніста в професійно-технічних школах, технікумах і коледжах. Також доступні онлайн-програми.
Варіанти роботи для медичних транскрипціоністів

Медичних транскрипціоністів іноді називають фахівцями з медичної документації. Оскільки технологія змінила функцію роботи, ви захочете переконатися, що у вас є необхідні нові навички.

Досвід роботи з електронними медичними записами (EHR) особливо важливий у сучасному медичному середовищі. Відповідно до BLS, вам може знадобитися допомогти створити шаблони EHR або правила для документації.
Техніки з медичної документації та медичної інформації

Спеціалісти з медичної документації та медичної інформації допомагають зберігати дані про здоров’я добре впорядкованими, точними й оновленими, щоб лікарі могли приймати обґрунтовані медичні рішення та надавати інформовану допомогу. Зазвичай вони вводять дані та допомагають зберігати записи пацієнтів у безпеці.

Техніки з медичної документації та медичної інформації часто працюють повний робочий день. Вони можуть працювати в різних місцях, наприклад у лікарнях, кабінетах лікарів і будинках престарілих.

Станом на травень 2020 року середня річна зарплата спеціалістів із медичної документації та медичної інформації становила 45 240 доларів США, або 21,75 доларів США на годину. Це означає, що половина працівників цієї професії заробляла більше, а половина менше.
Перспектива кар’єри спеціалістів із медичної документації та інформації про здоров’я

Техніки з медичної інформації мають позитивні перспективи роботи, згідно з BLS. Очікується, що кількість зайнятих на цій посаді зросте на 9% з 2020 по 2030 рік.

Оскільки електронні записи про стан здоров’я використовуються в усій галузі охорони здоров’я, очікується, що ця галузь буде затребувана протягом багатьох років. BLS стверджує, що перспективи працевлаштування найкращі для людей, які пройшли сертифікацію щодо медичної інформації.
Навички, необхідні для спеціалістів із ведення медичної документації та медичної інформації

Основні навички, необхідні для роботи з медичною документацією та техніками з медичної інформації, включають:

Технічні та аналітичні навички
Особиста чесність для обробки секретних даних
Увага до дрібниць
Міжособистісні здібності

Вимоги до освіти для спеціалістів із ведення медичної документації та медичної інформації

Відповідно до BLS, щоб отримати роботу спеціаліста з медичної інформації, зазвичай потрібні сертифіковані програми або вчений ступінь. Багато вакансій вимагають офіційної сертифікації перед прийняттям на роботу або незабаром після отримання роботи в цій галузі.
Варіанти роботи для спеціалістів із медичної документації та інформації про здоров’я

Техніки з медичної документації та медичної інформації мають багато імен. Назви посад у цій галузі можуть включати спеціаліста з клінічної документації, діловода медичної документації, кодувальника, виставляча рахунків, аналітика медичної документації та зареєстрованого техніка з медичної інформації.

Якщо пізніше ви захочете продовжити навчання, ви можете працювати над кар’єрою директора відділу медичних записів.

 

 

 

Источник: www.ultimatemedical.edu

подписаться на рассылку

Календар подій


<Пред След>
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

LinkedIn Facebook ВКонтакте