Мій кабінет
Каталог роботодавців
  • Інше
  • 51 вакансий
  • Аптеки
  • 232 вакансий
  • Виробництво
  • 16 вакансий
  • Маркетинг
  • 31 вакансий
  • Медицина
  • 367 вакансий
  • Продажі
  • 276 вакансий
Рекомендуємо книгу
7 граней/таланту

Книга «7 граней/таланту» Білла Бонстеттера та Ешлі Бауерс практично недоступна широкому читачеві, оскільки видана обмеженим тиражем під егідою TTI Success Insights Ukraine. Її неможливо знайти на ринку «Петрівка», її неможливо придбати у книгарнях, хоч тема дуже важлива – як розкрити свій талант? І як розкрити таланти своїх підлеглих?

5 найбільш затребуваних вакансій у сфері охорони здоров’я у 2022 році

Тиск пандемії на заклади охорони здоров’я в усьому світі підкреслив потребу в медичних працівниках. Попит на вакансії в галузі охорони здоров’я значно зріс протягом 2020 і 2021 років, і очікується, що ця тенденція збережеться в наступному десятилітті. Тому, якщо ви шукаєте нову можливість, ось найбільш затребувані вакансії в галузі охорони здоров’я, на яких варто зосередити свій пошук у 2022 році.
Розширення пошуку роботи

Якщо ви сподіваєтесь отримати одну із затребуваних вакансій у сфері охорони здоров’я, вам потрібно покращити пошук роботи, щоб переконатися, що ви знайдете відповідні вакансії та мати видимість, щоб вас побачили рекрутери. Дозволяючи рекрутерам знайти вас, ваші шанси отримати омріяну роботу в галузі охорони здоров’я збільшуються. Ось стаття з корисними порадами, які допоможуть вам прискорити пошук роботи в галузі охорони здоров’я у 2022 році.

1. Фельдшери

Медичні асистенти працюють у різних закладах охорони здоров’я, допомагаючи медичному персоналу реєструвати та зберігати інформацію про здоров’я та особисту інформацію пацієнтів. Загалом, в їхні обов’язки входить допомога лікарям у виконанні таких завдань, як:

Вимірювання артеріального тиску пацієнта
Введення ліків та ін'єкцій
Планування
Допомога лікарям при обстеженні

2. Практичні медичні сестри

Практикуючі медсестри мають більшу автономію, ніж медичні сестри загального профілю. Наприклад, медсестра має підготовку для діагностики та лікування захворювань.

Причина, по якій у 2022 році варто стати медсестрою – це затребувана професія в галузі охорони здоров’я, – це новий акцент на лікуванні та профілактиці захворювань. Тобто практикуючі медичні сестри виходять за рамки лікування захворювань пацієнта – вони допомагають пацієнтам керувати їхнім станом, щоб запобігти його загостренню, або вживають профілактичних заходів, щоб зменшити ризик певних захворювань.

Практикуючі медсестри повинні пройти магістерську або докторську програму на додаток до початкової дипломованої підготовки медсестер. Коротше кажучи, ця передова освіта надає спеціальні знання та компетенцію для практики в різних закладах охорони здоров’я.
3. Асистенти трудотерапії

Асистенти з ерготерапії (OTA) або помічники є одними з найбільш затребуваних робіт, особливо в країнах, що розвиваються зі старіючим населенням. Як було зазначено, населення живе довше і потребуватиме реабілітаційних послуг для підвищення якості свого життя.

Більшість із цих людей, ймовірно, розвинуть хронічні захворювання та проживуть з ними довше, таким чином створюючи підтримку через трудотерапію.

Асистенти з ерготерапії відповідають за:

Допомога пацієнтам у розвитку, збереженні або відновленні навичок, необхідних для повсякденного життя та роботи
Надання підтримки ерготерапевтам

4. Респіраторні терапевти

Не дивно, що респіраторна терапія є однією з найбільш затребуваних професій у сфері охорони здоров’я у 2022 році. У результаті пандемії респіраторне здоров’я стало пріоритетом для більшості. Респіраторні терапевти працюють з хронічними респіраторними захворюваннями, такими як астма та бронхіт.

У зв’язку зі зростанням старіння населення в розвинених країнах очікується, що в осяжному майбутньому кількість робочих місць для респіраторних терапевтів зростатиме.

Респіраторні терапевти також потрібні в різноманітних медичних установах, що дає шукачам більше можливостей для розширення пошуку роботи:

Медичні заклади невідкладної допомоги
Діагностичні лабораторії
Системи транспортування пацієнтів
Оздоровчі центри
Будинки хворих
Центри розладів сну
Навчальні заклади
Заклади довгострокового догляду

5. Генетичні консультанти

Завдяки прогресу в геномній науці очікується, що попит на генетичних консультантів значно зросте в наступні п’ять років.

Ті, хто шукає можливості роботи генетичними консультантами, повинні мати ступінь магістра генетики або генетичного консультування.

Деякі з обов’язків генетичного консультанта включають допомогу пацієнтам у розумінні генетичних тестів і розладів. Як генетичний консультант, ви допоможете пацієнтам визначити їхні генетичні фактори ризику для конкретних станів і допоможете їм знизити їхні ризики або керувати цими захворюваннями.

Источник: www.trueprofile.io

подписаться на рассылку

Календар подій


<Пред След>
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

LinkedIn Facebook ВКонтакте