Мій кабінет
Каталог роботодавців
  • Інше
  • 51 вакансий
  • Аптеки
  • 232 вакансий
  • Виробництво
  • 16 вакансий
  • Маркетинг
  • 31 вакансий
  • Медицина
  • 367 вакансий
  • Продажі
  • 276 вакансий
Рекомендуємо книгу
7 граней/таланту

Книга «7 граней/таланту» Білла Бонстеттера та Ешлі Бауерс практично недоступна широкому читачеві, оскільки видана обмеженим тиражем під егідою TTI Success Insights Ukraine. Її неможливо знайти на ринку «Петрівка», її неможливо придбати у книгарнях, хоч тема дуже важлива – як розкрити свій талант? І як розкрити таланти своїх підлеглих?

6 найкращих країн для роботи та життя медсестер

Догляд за кордоном може бути корисним досвідом. Медсестри користуються високим попитом у всьому світі через брак персоналу та зростаючі потреби в якісній медичній допомозі. Ми досліджуємо 6 найкращих країн для роботи та життя медсестер у 2022 році
1. Великобританія

Наймання за кордоном є важливою кадровою стратегією для Національної служби охорони здоров’я Великобританії (NHS). Національна служба охорони здоров’я є найбільшим роботодавцем у галузі охорони здоров’я Великої Британії та наймає медсестер з усього світу, якщо вони відповідають вимогам.

Великобританія є чудовим місцем для закордонних медсестер з таких причин:

Співпраця з NHS забезпечує високий рівень безпеки роботи. У зв’язку зі зростаючим попитом на працівників охорони здоров’я NHS активно набирає міжнародних медсестер для розширення своєї робочої сили.
NHS автоматично зараховує працівників до пенсійної схеми.
Національна служба охорони здоров’я пропонує привабливу зарплату медсестрам з-за кордону: медсестри заробляють від £19 409 до £31 533 фунтів на рік. (приблизно ₱ 1 358 446 – ₱ 2 207 012 або ₹ 1 973 675 – ₹ 3 206 387)
NHS також допоможе вам із проживанням протягом 1-3 місяців, що полегшить переїзд до нової країни. Ви також можете взяти свою сім'ю жити з вами.
Ви можете досліджувати різні варіанти кар’єри, працюючи в різних закладах охорони здоров’я та маючи справу з різними пацієнтами.
Більшість роботодавців медсестер у Великій Британії мають гнучкий графік роботи, який залишає простір для спілкування з родиною та приділяти час улюбленим справам.

2. Саудівська Аравія

Королівство Саудівська Аравія (KSA) є одним із найпривабливіших напрямків для закордонних медсестер. KSA пропонує численні переваги закордонним медсестрам, які хочуть побудувати кар’єру медсестер.

Переваги кар’єри медсестри в Саудівській Аравії можуть включати:

Неоподатковуваний дохід
Допомога на проживання або житло
Транспортна допомога
Оплачувану відпустку
Надбавка за стаж
Медичне страхування
Вартість авіаквитків
Можливість взяти з собою дружину та дітей
Навчання та підтримка

3. США

США є одним з найбільших роботодавців медсестер. Він також може похвалитися одними з найкращих лікарень і закладів, де медсестри NCLEX і медсестри, які не є NCLEX, можуть процвітати. Процвітаюче медичне середовище дозволить вам розвивати кар’єру медсестри, працюючи в добре обладнаних установах.

Поки ви відповідаєте вимогам до роботи, ви можете втілити свою американську мрію в реальність, подавши заявку на роботу медсестри NCLEX і не NCLEX.

Переваги роботи в США медсестрою включають:

Висока конкурентоспроможна зарплата (стартова зарплата починається приблизно від 50 000 доларів США – 60 000 доларів США)
Якісний рівень життя
Баланс між роботою та особистим життям (гнучкий графік роботи)
Платні уроки водіння для водійських прав США
Юридичний супровід експертизи
Платний інструктаж перед відправленням на службу
Оплачуване медичне обслуговування перед роботою

4. Ірландія

Розташована на заході Європи, Ірландія є ще однією з найкращих країн для роботи та проживання медсестер. Якщо ви хочете зробити кар’єру за кордоном, Ірландія пропонує роботу за кордоном кваліфікованим медсестрам. Як і Великобританія, Ірландія має високий попит на медсестер, тобто медсестри, які переїжджають до країни, мають доступ до широкого спектру можливостей роботи в сфері охорони здоров’я в державному та приватному секторах.

Переваги роботи та життя в Ірландії в якості медсестри можуть включати:

Міжнародні медсестри, які працюють за кордоном в Ірландії, можуть подати заявку на громадянство. Ви також можете привезти свою сім'ю, щоб жити з вами на дачі.
Ірландія є домом для чудових краєвидів, якими ви можете насолоджуватися, коли не працюєте
Зростання економіки Ірландії означає, що якість життя також підвищилася
Заробітна плата медичних працівників зростає щорічно. Приклад зарплати зареєстрованої медсестри з принаймні 1 роком педіатричного досвіду становитиме від 38 532 євро до 46 000 євро (приблизно 2 245 912 рупій – 2 681 198 рупій або 3 261 816 рупій – 3 893 875 рупій)
Медсестри в державному секторі також зараховані до пенсійної програми.

5. Об'єднані Арабські Емірати

Якщо ви шукаєте роботу за кордоном, щоб розпочати свою кар’єру медсестри, ОАЕ — ще одне місце, яке варто замінити. В країні є багато можливостей для роботи та пільг для медсестер. Деякі переваги роботи в ОАЕ в якості медсестри можуть включати:

Медсестри заробляють у середньому близько 26 000 доларів, що може бути вищим залежно від того, де ви працюєте.
Неоподатковуваний дохід
Безкоштовне житло або житлова субсидія
Транспортування на роботу та з роботи
Допомога на харчування
Квиток на літак
Медичне страхування та допомога на навчання, якщо у вас є діти
30 днів щорічної відпустки на рік
Чайові в кінці

6. Катар

Якщо ви хочете працювати медсестрою в середовищі, яке дотримується міжнародних цінностей досконалості, чесності, чесності та прозорості надання медичних послуг, тоді кар’єра медсестри в Катарі ідеально підходить! Попит на талановитих міжнародних медсестер високий, тому в Катарі для вас є багато можливостей. Але якщо вас це не привабить, можливо, високотехнологічні медичні заклади Катару, які можуть похвалитися найновішими технологіями, і процвітаючі спільноти емігрантів.

Переваги кар'єри медсестри в Катарі можуть включати:

Неоподатковувана зарплата
Велика відпустка (відпустка, лікарняні та щорічні)
Допомога на харчування
Поновлювані контракти
Житло безкоштовне
Безкоштовний авіаквиток з країни походження
Підтримка ліцензування

До вас

Працювати за кордоном медсестрою – це приємно. Міжнародний досвід — це чудовий спосіб підвищити свою кар’єру, дізнатися про різні культури та збільшити свій потенціал заробітку. Якщо ви хочете переїхати за кордон, Великобританія, Саудівська Аравія, США, Ірландія, ОАЕ та Катар є одними з найкращих країн для роботи та проживання медсестер.

Источник: www.trueprofile.io

подписаться на рассылку

Календар подій


<Пред След>
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

LinkedIn Facebook ВКонтакте