Мій кабінет
Каталог роботодавців
  • Інше
  • 51 вакансий
  • Аптеки
  • 232 вакансий
  • Виробництво
  • 16 вакансий
  • Маркетинг
  • 31 вакансий
  • Медицина
  • 367 вакансий
  • Продажі
  • 276 вакансий
Рекомендуємо книгу
7 граней/таланту

Книга «7 граней/таланту» Білла Бонстеттера та Ешлі Бауерс практично недоступна широкому читачеві, оскільки видана обмеженим тиражем під егідою TTI Success Insights Ukraine. Її неможливо знайти на ринку «Петрівка», її неможливо придбати у книгарнях, хоч тема дуже важлива – як розкрити свій талант? І як розкрити таланти своїх підлеглих?

Скільки коштує стати лікарем у Дубаї?

Що таке Дубай і чому ти хочеш бути лікарем? Відповідь проста - у місті є все, що потрібно людині, а ще дасть можливість працювати лікарем. Ця стаття розповідає про те, як стати лікарем у Дубаї, і про те, що потрібно для того, щоб почати цю корисну кар’єру. Хочете бути лікарем у Дубаї? Хоча це непросто, сьогодні все ще можливо, оскільки є дослідження. Перегляньте цю статтю для отримання додаткової інформації!

Станьте лікарем у Дубаї

Деякі з найважливіших кроків для того, щоб стати лікарем, включають проходження медичної програми в університеті, а потім проходження інтернатури. Коли ви закінчите з цим, настане час подати заявку на вступний тест до медичного коледжу. Цей іспит проводиться як частина іспиту на медичне свідоцтво США, який має на меті оцінити, чи достатньо добре вони володіють англійською мовою, щоб мати можливість займатися медичною практикою в Сполучених Штатах. Дубай – це жваве місто, яке пропонує можливості кожному, хто може мріяти про великі мрії. Хочете бути найкращим лікарем у Дубаї? У вас є можливість стати ним, навчаючись в одному з найкращих медичних закладів світу, Al Ahli Health Medical Center.

Яким лікарем я можу бути?

Різні типи лікарів, якими ви можете стати в Дубаї, включають хірургів, лікарів загальної практики, стоматологів та багатьох інших сфер. Загалом є дві спеціальності, які обирають більшість людей: медична сфера та сфера медичних досліджень. Перший складається з невідкладної медицини, фізіотерапії та педіатрії. До другого відноситься робота зі складними випадками, пов’язаними з операціями та хворобами. Лікар - це професія, яка включає в себе багато різних сфер медицини. Перший крок до того, щоб стати лікарем, — отримати чотирирічний ступінь бакалавра, потім шість років навчання в медичній школі, а потім два роки навчання в резидентурі. Після завершення цього процесу ви зможете займатися медичною практикою та спеціалізуватися в будь-якій галузі, яку ви хочете!

Вартість того, щоб стати лікарем у Дубаї

Ні для кого не секрет, що вартість професії лікаря в Дубаї висока. Однак це може бути того варте, тому що ви зможете побачити абсолютно новий спосіб практики медицини, заснований на ваших власних цінностях і переконаннях. Вартість того, щоб стати лікарем у Дубаї, залежить від різних факторів, таких як місцезнаходження, кваліфікація, яку ви хочете отримати, і ваша передбачувана сфера спеціалізації. Наприклад, вартість отримання медичної освіти в Лондонському університеті становить близько 100 000 доларів США, яку можна зменшити, якщо кваліфікацію отримано за межами Сполученого Королівства.

Плата за навчання та курси

Йдеться не лише про отримання наукового ступеня. Це про подорож, на яку ви вирушаєте, і про те, що ви з нею робите. Щоб стати лікарем у Дубаї, потрібен час, зусилля та самовіддача. Ви повинні бути готові вивчити всі основні навички, необхідні для того, щоб бути практикуючим лікарем. Для професіоналів курси доступні як за інтенсивними програмами, так і як частина університетського диплому. Для непрофесіоналів курси відкриті для всіх за вхідну плату. Студенти сплачують плату за навчання, яка розраховується на основі їхньої академічної підготовки.

Заробітна плата для лікарів

Лікар у Дубаї може отримувати високу зарплату від 2000 до 18 000 доларів залежно від спеціальності. Катар має найвищий середній річний дохід лікарів у світі. Зарплати лікарів в Дубаї відрізняються в залежності від спеціалізації, рівня досвіду та місця розташування. Лікарі, які обирають практику в Дубаї, як правило, заробляють від 1600 до 2700 дирхамів ОАЕ (540-860 доларів США) на місяць, а ті, хто працює в міжнародних лікарнях, можуть отримувати до 3000 дирхамів ОАЕ (880 доларів США) на місяць.

Працює лікарем в Дубаї

Дубай — прекрасне місто з багатьма можливостями для людей, які хочуть працювати в галузі медицини. У Дубаї є широкий вибір лікарень і медичних клінік, багато з яких працюють цілодобово без вихідних. Для лікарів є багато можливостей працювати хірургами, лікарями загальної практики або медсестрами. Дубай є одним із найбільш швидкозростаючих міст у світі, і є багато можливостей для іноземців працювати в медицині, особливо як лікарі. Лікар у Дубаї може розраховувати на заробіток від 2000 до 3000 доларів США на місяць, і ви гарантовано отримаєте пропозицію про роботу після трьох місяців роботи.

Висновок

Дубай став одним із провідних напрямків для експатів, залучаючи багатьох міжнародних лікарів. Місто стає дедалі популярнішим як місце для проживання та роботи. Управління охорони здоров’я Дубая є органом, відповідальним за ліцензування, регулювання та надання медичних послуг у Дубаї. Це включає надання списку всіх кваліфікацій, яким повинен відповідати лікар, який бажає відкрити практику в Дубаї. Інша медична спеціальність вимагатиме різних типів кваліфікації, але всі лікарі повинні бути зареєстровані в DHAs на шляху до встановлення чи практики тут. Вимоги для цього можна знайти на веб-сайті www.dha.gov.ae

Источник: www.whizstorm.com

подписаться на рассылку

Календар подій


<Пред След>
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

LinkedIn Facebook ВКонтакте