Мій кабінет
Каталог роботодавців
  • Інше
  • 51 вакансий
  • Аптеки
  • 232 вакансий
  • Виробництво
  • 16 вакансий
  • Маркетинг
  • 31 вакансий
  • Медицина
  • 367 вакансий
  • Продажі
  • 276 вакансий
Рекомендуємо книгу
7 граней/таланту

Книга «7 граней/таланту» Білла Бонстеттера та Ешлі Бауерс практично недоступна широкому читачеві, оскільки видана обмеженим тиражем під егідою TTI Success Insights Ukraine. Її неможливо знайти на ринку «Петрівка», її неможливо придбати у книгарнях, хоч тема дуже важлива – як розкрити свій талант? І як розкрити таланти своїх підлеглих?

8 найкращих порад щодо переїзду, щоб працювати лікарем загальної практики в Ірландії

Вибір переїхати до Ірландії та працювати лікарем загальної практики – це кардинальне рішення.

Це те, про що ви думаєте?

Ми розуміємо, що це не швидке чи легке рішення. Є багато речей, які слід розглянути, і багато планування та підготовки після прийняття рішення.

Але переїзд може бути одним із найкращих рішень, які ви коли-небудь приймали. Понад 90 000 людей вирішили зробити те саме у 2018 році.

Ось чому ми тут, щоб допомогти. Подивіться на наші 8 найкращих порад щодо переїзду та роботи лікаря загальної практики в Ірландії.
1. Дослідження Життя та робота лікарем загальної практики в Ірландії

Перше, про що варто подумати, це те, чи є для вас правильним переїзд до Ірландії.

Побудова життя в новій країні надзвичайно захоплююча і відкриває величезну кількість нових можливостей і досвіду. Це також може бути надзвичайно складним, страшним і стресовим. Тільки ви можете вирішити, чи це правильно для вас.

Перш ніж щось робити, подумайте, чи дійсно це те, що ви хочете зробити. Якщо ви можете, відвідайте Ірландію на відпочинок, щоб дослідити країну та дізнатися, чи є десь, де ви могли б побачити, як живете та працюєте.

Також розгляньте реалії роботи лікарем загальної практики в Ірландії.

Є багато причин працювати в ірландській системі охорони здоров’я. Система охорони здоров’я Ірландії була визнана 8-ю найкращою у світі за Індексом кращого життя ОЕСР. Медичні працівники також мають високі зарплати в Ірландії. Наприклад, молодший лікар може розраховувати на заробіток від 43 000 до 51 000 євро на рік.

В Ірландії велика увага приділяється балансу між роботою та особистим життям і задоволенню працівників. Це показало загальноєвропейське опитування Eurobarometer у 2018 році. Воно виявило, що працівники в Ірландії задоволені балансом між роботою та особистим життям, ніж багато інших у ЄС. До 84% людей сказали, що вони «дуже задоволені» або «досить задоволені» своїм балансом між роботою та особистим життям.

Опитування 2016 року також показало, що ірландські робітники є четвертими найщасливішими у світі.

Знайдіть час, щоб подумати про життя та роботу в новій країні, і переконайтеся, що це рішення, яке ви з радістю приймете.
2. Переконайтеся, що у вас є віза або дозвіл на роботу

Вам може знадобитися отримати дозвіл на роботу лікаря в Ірландії. Для цього потрібно подати заяву на отримання дозволу на роботу або візи.

Нетипова робоча віза дозволяє лікарям загальної практики працювати локумами до 90 днів. Зазвичай отримання результату вашої заявки на отримання візи займає 8 тижнів.

Дозвіл на працевлаштування потрібен для повної зайнятості протягом 3 місяців і більше. Поточний час очікування на цей дозвіл на роботу становить 13 тижнів.\

3. Зареєструйтеся в Ірландській медичній раді

Перш ніж ви зможете працювати лікарем загальної практики в Ірландії, вам потрібно буде зареєструватися в Ірландській медичній раді.

Медична рада є регулюючим органом лікарів в Ірландії, у якому зареєстровано понад 19 000 лікарів. Якщо ви можете, радимо перевірити, чи відповідаєте ви вимогам, і завершити реєстрацію, перш ніж приїхати в Ірландію.

Ви можете швидко та легко перевірити, чи маєте ви право приєднатися до Ірландської медичної ради.

Потім ви можете заповнити свою заявку онлайн. Вам потрібно буде створити обліковий запис на веб-сайті Медичної ради, що можна зробити, натиснувши тут.

Потім вас попросять завантажити різноманітні документи. Вони можуть включати форму заяви та сертифікат про ваш поточний професійний статус. Вас також можуть попросити сплатити комісію. Усе це чітко пояснюється під час проходження процесу онлайн-заявки.

Тоді Ірландська медична рада розгляне надані вами документи. Якщо вони відповідають потрібним критеріям, вас попросять надіслати паперові копії поштою. Ваша реєстрація буде завершена протягом 6 тижнів після того, як Медична рада отримає ваші документи.

Пам’ятайте, що вам потрібно пройти цей процес і зареєструватися в Ірландській медичній раді, перш ніж ви зможете працювати в Ірландії.
4. Отримайте страхування професійної відповідальності

Страхування професійної відповідальності (PI) необхідне, якщо ви працюєте лікарем загальної практики в Ірландії. Це дає вам юридичний захист у випадку, якщо вас звинувачують у помилці чи недбалості під час догляду за пацієнтом або є відповідальними за неї.

Деякі практики та лікарні надають своїм працівникам страхування фізичних осіб. Настійно рекомендуємо обговорити наявні домовленості зі своїм роботодавцем.

Якщо PI Insurance не включено у вашу роботу, то важливо переконатися, що ви маєте юридичний захист.

Ваш роботодавець зможе детально обговорити це з вами. Товариство медичного захисту (MPS) є найбільшою страховою компанією в Ірландії, і цілком ймовірно, що ви зможете легко отримати покриття з ним. Вони також зможуть надати будь-які поради, які можуть вам знадобитися.
5. Вирішіть, де ви збираєтеся жити

Коли ви будете готові переїхати до Ірландії, вам потрібно буде знайти собі дім.

Який тип областей вас цікавить? Чи хотіли б ви жити в жвавому місті чи в тихішій і більш сільській місцевості?

Дублін є столицею Ірландії, і це захоплююче місто для життя. Лімерик, Корк і Голвей також популярні міста в країні. Але ви також знайдете в Ірландії величезні простори красивих відкритих земель, якщо ви прагнете бути частиною меншої спільноти серед природи.

Якщо ви переїжджаєте разом із сім’єю, було б доцільно розглянути можливості працевлаштування в інших професіях для будь-яких членів сім’ї, які приєднаються до вас, і місцеві школи, якщо ви переїжджаєте з дітьми.

Ірландією відносно легко пересуватися, особливо в містах і між ними, де є багато громадського транспорту, включаючи автобуси та потяги.

Ви також можете взяти напрокат автомобіль, коли прибудете. Варто пам’ятати, що вам знадобляться кредитна картка та водійські права на ваше ім’я, а також можуть бути певні вікові обмеження.
6. Подайте заявку на номер PPS

Коли ви приїдете до Ірландії та захочете розпочати роботу, вам потрібно буде подати заявку на номер персональної державної служби (PPS). Це як особистий податковий номер, який дозволяє вам отримати доступ до місцевих послуг і отримати зарплату.

Ви передасте цей номер PPS своєму роботодавцю. Якщо ви цього не зробите, їм доведеться взяти великий податок із вашої зарплати.

Щоб отримати свій номер PPS, вам потрібно записатися на прийом до місцевого відділу соціального забезпечення, коли ви перебуваєте в Ірландії. Вам потрібно буде дати їм адресу. Якщо ви ще не визначилися з житлом або ваше житло тимчасове, то можете вказати свою робочу адресу.
7. Відкрийте рахунок в ірландському банку

Ви також повинні надати роботодавцю реквізити свого банківського рахунку, щоб він міг виплачувати вам зарплату.

Щоб відкрити банківський рахунок, домовтеся про зустріч в ірландському банку. Їм знадобиться підтвердження адреси та лист із пропозицією про роботу, щоб підтвердити, що ви маєте роботу.

Тоді вони зможуть відкрити ваш рахунок в ірландському банку.
8. Переконайтеся, що ви сплачуєте податок на прибуток

Якщо ви працюєте в Ірландії, можливо, вам доведеться подати податкову декларацію. Це залежить від домовленостей, які ви маєте з роботодавцем, і це те, що ви повинні обговорити з ним.

Ірландський фінансовий рік триває з 1 січня по 31 грудня. Ви повинні переконатися, що ви сплатили весь податок на прибуток, який ви повинні сплатити до встановленого урядом терміну. Інакше вам загрожує дорогий штраф.

Ви можете легко подати форму податкової декларації онлайн та дізнатися про терміни та вимоги.

Працює лікарем загальної практики в Ірландії

Робота лікарем загальної практики в Ірландії захоплююча, різноманітна та дуже корисна. Як і кожна країна, робота в системі охорони здоров’я унікальна. Вам знадобиться деякий час, щоб звикнути до ірландської системи та нового робочого середовища.

Цілком ймовірно, що у вас буде багато пацієнтів. В середньому лікарі загальної практики в Ірландії мають 861 пацієнта. Є багато людей, які потребують допомоги, і ваша робота буде піклуватися про них.

Ці пацієнти поєднуватимуть державні та приватні плани охорони здоров’я. Ймовірно, ви працюватимете з пацієнтами обох, лікуючи ряд симптомів.

Дотримуйтеся цих порад, щоб переконатися, що ви максимально підготовлені до переїзду, щоб працювати лікарем загальної практики в Ірландії. Коли ви там, насолоджуйтеся своїм новим домом і новою роботою!

Источник: www.meddoc.ie

подписаться на рассылку

Календар подій


<Пред След>
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

LinkedIn Facebook ВКонтакте