Мій кабінет
Каталог роботодавців
  • Інше
  • 51 вакансий
  • Аптеки
  • 232 вакансий
  • Виробництво
  • 16 вакансий
  • Маркетинг
  • 31 вакансий
  • Медицина
  • 367 вакансий
  • Продажі
  • 276 вакансий
Рекомендуємо книгу
7 граней/таланту

Книга «7 граней/таланту» Білла Бонстеттера та Ешлі Бауерс практично недоступна широкому читачеві, оскільки видана обмеженим тиражем під егідою TTI Success Insights Ukraine. Її неможливо знайти на ринку «Петрівка», її неможливо придбати у книгарнях, хоч тема дуже важлива – як розкрити свій талант? І як розкрити таланти своїх підлеглих?

Опубліковано рейтинг QS Global MBA 2024. Новини освіти

Stanford Graduate School of Business знову очолює світовий список найкращих програм MBA.

Опубліковано рейтинг QS Global MBA Rankings 2024

Рейтингове агентство Quacquarelli Symonds (QS) представило список найкращих програм MBA. Стенфордський університет знову посів перше місце. Друге і третє місця посіли Wharton School Університету Пенсільванії та Harvard Business School. На четвертому місці – London Business School. Примітно, що протягом останніх кількох років британський університет неухильно нарощував свої темпи і цього року вперше обігнав Вищу комерційну школу Парижа (HEC Paris), посунувши її на п’яте місце. До десятки також увійшли MIT, Columbia Business School, IE, Cambridge Business School та IESE.

Опубліковано круглий рейтинг університетів за предметами

Агентство Round University Ranking оприлюднило глобальний рейтинг університетів. Цього року, окрім шести загальних напрямів (гуманітарних, медичних, природничих, соціальних, технічних та наук про життя), рейтинг вперше включив вужчі підрейтинги для окремих дисциплін. Верхні рядки загального рейтингу традиційно посідають навчальні заклади США. Однак лідерами предметних підрейтингів також стали університети з Китаю (хімія, бізнес, стоматологія тощо), Сінгапуру (IT), Франції (науки про здоров’я) та Англії (нейронауки).

Названо лідерів рейтингу GRAS 2023

Агентство ShanghaiRanking Consultancy опублікувало тематичні рейтинги в 55 областях. У 30 з них перше місце посіли університети зі США. Лідерами решти рейтингів також стали університети Китаю, Гонконгу, Великої Британії та Данії.

Частка жінок у бізнес-школах досягла 50%

У п'яти бізнес-школах світу частка студенток досягла 50%, повідомляє Forte Foundation. Університетами, які першими зрівняли кількість чоловіків і жінок, стали Оксфордський університет, Університет штату Пенсільванія, Університет Джорджа Вашингтона, Університет Джонса Хопкінса та Університет Пенсільванії. У середньому студентки складають 42% усіх студентів програми МВА денної форми навчання. Десять років тому ця частка становила лише 33%. Wall Street Journal вважає такі показники результатом цілеспрямованої діяльності провідних бізнес-шкіл.

Ринок EdTech виріс на 40%

За підсумками третього кварталу 2023 року ринок освітніх послуг зріс на 38% порівняно з минулим роком. Загальна виручка 100 кращих сервісів за цей період склала 31,4 млрд рублів, повідомляє Smart Ranking. При цьому різні напрямки сегмента демонстрували різну динаміку. Так, сегмент додаткової професійної освіти (ДПО) виріс на 38,6% і склав 10,9 млрд руб., доходи від навчання дітей зросли на 44% - до 9,3 млрд руб., А ось сегмент бізнес-освіти продемонстрував збиток: його виручка знизилася на 9,4 млрд руб. % і склав лише ₽1,9 млрд.

Створено Співдружність онлайн-освіти

Лідери EdTech створили Online Higher Education Fellowship, некомерційну організацію, покликану посилити взаємодію між сегментом EdTech та університетами. Своїми цілями учасники назвали щоквартальну публікацію дайджестів, проведення досліджень, організацію круглих столів та онлайн-зустрічей для обміну досвідом, а також аналіз усього сегменту онлайн-вищої освіти.

Источник: www.e-xecutive.ru

подписаться на рассылку

Календар подій


<Пред След>
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

LinkedIn Facebook ВКонтакте